Kvalitatīvs ēdiens un dzērieni ir veiksmīga gastronomijas biznesa panākumu atslēga. Mainot veidu kā pārtiku ražojam, gatavojam un pasniedzam, varam gūt lielāku peļņu un konkurētspēju, kā arī samazināt uzņēmuma vides ietekmes un pagatavot ēdienu no vietējiem produktiem tā, lai piesaistītu vairāk ārvalstu un pašmāju klientu.
Aicinām uz otro iedvesmas semināru HoReCa sektora pārstāvjiem, kurā gribam iedvesmot ēdināšanas uzņēmumu vadītājus, pavārus vai praktikantus, arī ēdināšanas jomas studentus un mācībspēkus no Latgales reģiona, kā arī Latgales pašvaldību tūrisma jomas pārstāvjus, un sniegt ieskatu par to, kas ir apritīga pārtika.
Šajā seminārā uzzināsiet noderīgas receptes, lai lietderīgi izmantotu visu no nopirktā produkta. Uzzināsiet arī kā no dažādiem pārtikas produktiem pagatavot iepakojumu restorāna radītajiem ēdieniem.
Datums: 2024. gada 25. aprīlis
Laiks: 15.30-16.30
Formāts: Zoom
Valoda: angļu ar paralēlu tulkojumu latviski
Reģistrācijas saite: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfawFubDP2Usn…/viewform
Vairāk informācijas te: https://lpr.gov.lv/…/apritiga-biznesa-modeli…/