🍋Ēdināšanas uzņēmumu vadītāji, pavāri vai praktikanti, arī ēdināšanas jomas studenti vai mācībspēki no Latgales reģiona, kā arī Latgales pašvaldību tūrisma jomas pārstāvji tiek aicināti pieteikties trešajam iedvesmas semināram par apritīgu gastronomijas biznesu.
🍋Šajā trešajā iedvesmas seminārā galveno uzmanība tiks pievērsta pārtikai visā tās rašanās ceļā no augsnes līdz galdam. Ar labās prakses pieredzi dalīsies Zviedrijas šefpavāre Frīda Nilsone un kulinārijas lauksaimnieks Saba Nazarians.
🍋Pasākums notiks 2024. gada 8.maijā plkst. 15.00-16.30 Zoom formātā angliski ar paralēlu tulkojumu latviski.
🍋Reģistrācijas saite: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe7dI6xI1v…/viewform…
🍋Aicinām piereģistrēties līdz 7.maijam.